Anbefalinger

Her på siden kan du læse lidt om tidligere klienters oplevelser hos Voldum Akupunktur Klinik: 

Hjælp til gigtsmerter og sorg

Jeg har nu flere gange, besøgt Akupunktør Inge Kusk Andersen Voldum. Inge har på bedste vis hjulpet mig med mine forskellige gigtsmerter, samtidig har hun med stor medfølelse og omsorg kunnet arbejde, sig helt ind i mit indre, og lettet mine dybe sorgsmerter og tungsind efter min kære mands død. Jeg kan kun give Inge mine varmeste anbefalinger.

Den 25.01.2023 Inge B Nissen.

 

Hjælp til Allergi

Jeg gik ind til Inge med min Birkepollenallergi. Det har jeg været plaget af i en del år. Efter 2 behandlinger kunne jeg smide mine antihistaminer. Forebyggende både for allergien, men også for alment velbefindende får jeg behandling før pollensæsonen starter. Inge er dygtig og det virker det hun gør. Kan varmt anbefales. 

Den 08.02.2023 Max Allen Møller Andersen

 

Hjælp til fibersprængning og diskusprolaps

Jeg har besøgt Voldum Akupunktur Klinik et par gange, med to forskellige udfordinger.
Første gang fik jeg hjælp til at behandle en fibersprængning. Fibersprængningen blev behandlet med nåle og og healing samme dag som jeg fik den og det efterfølgende døgn mærkede jeg ikke den store forskel. Dagen efter fik jeg endnu en behandling og dagen efter igen kunne jeg igen gå helt normalt og smerterne var væk.

Efterfølgende har jeg fået hjælp i klinikken ifm. med to diskusprolapser i lænden og her har jeg modtaget behandling med nåle og Cupping. Mine diskusprolapser forsvinder selvfølgelig ikke over natten, men Inge har hjulpet med at få smerterne på afstand, så mit fokus kan være på at styrketræne.
Herfra skal lyde de bedste anbefalinger af Voldum Akupunktur Klinik. 

Den 19.09.2023 Jan Degn

 

Hjælp til lymfødem  

Jeg har gået hos Inge igennem 5 måneder, hvor hun har hjulpet mig med eftervirkninger fra et kræftforløb.
Jeg har oplevet, at Inge har været rigtig god til at lytte til mig og hvad jeg har været igennem. Efter mit kræftforløb har jeg oplevet problemer med Ødem i min venstre arm, hvor jeg har været tvunget til at gå med kompression alle vågne timer, dette er nu kun på, når jeg laver noget fysisk. Og vi arbejder fortsat på at jeg skal blive mere fri af ærme og handske. 
Derfor giver jeg Inge mine varmeste anbefalinger.

Den 01.10.2023 Mette D. Borch

 

 

 

 

Voldum Akpunktur Klinik - Egåvej 10, Voldum  8370 Hadsten

tlf. 40582530 - voldumakupunkturklinik@yahoo.com

 


Følg med på Facebook og Instagram