Om Inge

Jeg hedder Inge og blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2003. Efterfølgende arbejdede jeg som sygeplejerske først på Lungemedicinsk afdeling og efterfølgende på Medicinsk Akut Modtagelse. I 2009 fik jeg arbejde som praksissygeplejerske i Hadsten og der var jeg indtil dec 2022.

I 2017 blev jeg færdiguddannet Akupunktør fra København og Århus Akupunkturskole. En titel som jeg er meget stolt over og som jeg samtidig er meget ydmyg over for. Mit ønske er at hjælpe andre. Jeg har i mange år været vidne til, at ikke alt kan hjælpes i det etablerede vestlige system. Jeg er stolt af at have været en del at dette vestlige sundhedssystem, men jeg har hele tiden vist, at jeg ville videreuddanne mig inden for det alternative. Akupunkturen har for alvor åbnet mine øjne for den alternative verden og hvor er der mange måder at hjælpe mennesker på. Derfor bliver jeg ved med at tage kurser og uddanne mig. Jeg tilstræber, at alle der får en behandling af mig, går herfra med en dejlig ro og følelse i kroppen. En følelse af at de har gjort noget godt for både krop og sjæl.

Jeg tror på, at den enkelte vil blive hjulpet langt bedre, hvis vi kan samarbejde. For mig vil det optimale være, at det vestlige sundhedssystem og det østlige sundhedssystem arbejdede sammen side om side om det hele menneske. Det er to meget forskellige måder at se mennesket på og det er lige præcis det, der kan gøre behandlingen optimal, hvis vi samarbejder. Der er fortsat lang vej, men jeg håber, at jeg kan være med til at ændre dette. 

 At være sygeplejerske er også noget jeg er stolt af. Derfor har jeg valgt at bibeholde min tilknytning til sygeplejefaget. Jeg har været så heldig at få et job som sygeplejerske på Tunø.  Jeg vil være at finde på Tunø 8 dage om måneden. Det er en lille ø og det hænger så fint i tråd med alt det jeg arbejder på, at komme ned i tempo, nyde nuet og bare være. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan arbejde både som akupunktør og som sygeplejerske. Jeg forsøger at skabe, hvad der for mig er det gode liv. Vi skal ikke føle, vi altid halser bagefter, at der aldrig er tid til at slappe af. Vi skal sammensætte vores liv, så vi fortsat har lidt energi tilovers, når vi går i seng, energi som vi skal gemme i vores lille lager, så vi bedre kan stå imod, når livet også rammer os, for det gør det indimellem. For mig er det vigtigt, at vi har det godt, både du og jeg. Akupunktur kan virkelig gøre en forskel og jeg vil hjertensgerne hjælpe dig. Du vil blive forundret over hvad det kan gøre, det blir jeg fortsat gang på gang.  

Kærlig hilsen

Inge

 

Skal jeg også hjælpe dig?

Har du brug for at vide, om jeg kan hjælpe dig.

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Du kan kontakte mig på sms +45 40 58 25 30

Voldum Akpunktur Klinik - Egåvej 10, Voldum  8370 Hadsten

tlf. 40582530 - voldumakupunkturklinik@yahoo.com

 


Følg med på Facebook og Instagram